orko STUDIU PEISAGISTIC A EXPLOATARII EM CAPENI VALEA CRISULUI SKATE PARK DESIGN REAMENAJARE CURTE LICEU MARTON ARON ULTRA SECUIESC CENTRU DE PROTECTIE SOCIALA TARGUL SECUIESC STUDIU PEISAGISTIC A EXPLOATARII EM CAPENI VALEA CRISULUI DESIGN FANTANA DESIGN BURN STUDIOS PROIECT TEREN DE GOLF RIKAXXVII PROIECT TEREN DE GOLF RIKAXXVII PROPUNERE AMENAJARE CASTELUL DANIEL PANOURI INFORMATIVE MIERCUREA CIUC LICEUL DE ARTE PLUGOR SANDOR CONCURS PARCUL LIVADA POSTEI BRASOV CONCURS AMENAJARE PIATA CENTRALA MIOVENI AMENAJARE COMUNA ESTELNIC PROPUNERE AMENAJARE AITA MARE AMENAJARE COMUNA REMETEA FUJITSU CONTEST CEAINARIE MIERCUREA CIUC Parc central Miercurea Ciuc CONSILIU JUDETEAN COVASNA AMENAJARE INCINTA IMOBIL STRADA KOS KAROLY NR 4 PARC STRADA CIMITIRULUI SFANTU GHEORGHE STUDIU PEISAGISTIC A EXPLOATARII EM CAPENI VALEA CRISULUI
PreviousNext

Amenajare Cartier Orko, Sfantu Gheorghe

Descriere:Proiectul își propune atât reamenajarea Cartierului de rromi Orko cât și integrarea comunități în anatomia și morfologia urbană.
Stadiu: Propunere

Propunere Amenajare Skatepark Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Descriere: Propunere de amenajare în incinta Silozului din Miercurea Ciuc, în anul 2009.
Stadiu: Realizat

Amenajarea Curții Liceului Márton Áron, Miercurea Ciuc.

Descriere: Primul nostru proiect major din Miercurea Ciuc, amenajarea curții Liceului Romano Catolic, cunoscut ca și Liceul Teoretic Márton Áron, a fost o experiență unică, și frumoasă. Șeful de proiect, care a realizat proiectul de restaurare al clădirii, Arhitectul Máthé Zoltán(Arc Studio, Miercurea Ciuc) ne-a dat mână liberă, astfel am putut să dăm și noi frâu liber imaginației și creativității. Așa s-a născut ideea transpunerii modelului rozetei de pe ușa principală și de pe ferestrele fațadei, în pavaj, dând intrării principale un context, un laitmotiv, și o solemnitate, demnă de clădirea măreață. Toată curtea a fost reamenajată, nu numai intrarea principală, ci și intrările secundare, aleile, s-au plantat mulți arbori și plante perene, și a fost amenajată o rocărie pe latura dinspre Strada Szek al curții.
Stadiu: Realizat în 2012

Centru de protecție socială Târgul Secuiesc, jud. Covasna

Descriere: Reamenajarea parcului clădirii monument al Centrului de Protecție Socială din Târgul Secuiesc. În cadrul proiectului s-au reamenajat parcările, locul de joacă, împrejmuirile si fațadele clădirii. Proiect realizat în colaborare cu Arc Studio, M.Ciuc.

Stadiu: în construcție

Amenajare Bazin decorativ

Descriere: Amenajare suprafață de apă în cadrul unei grădini particulare.
Stadiu: În construcție

Rika XXVII GOLF&RESORT

Descriere: Proiect realizat pentru Transilvanian Business Development (firmă cu capital austriac), proiect ajuns în stadiu de Studiu de Fezabilitate, în colaborare cu doamna Arh. Stela Florea.
Stadiu: în derulare

Panouri turistice informative, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Descriere:În cadrul unui proiect sponsorizat de "Heineken pentru comunități", am creat designul a mai mult de 10 panouri turistice informative despre orașul Miercurea Ciuc și împrejurimile lui

Stadiu: realizat

Amenajarea grădinii Castelului Daniel, sat Tălişoara, jud. Covasna

Descriere: Proiectul a început prin crearea unor scenarii în vederea unei viitoare restaurări al domeniului Castelului Daniel, din Tălișoara, după care s-a concretizat într-un proiect complex de amenajare peisageră, paralel cu renovarea castelului.
Stadiu: În construcție

Amenajare curții Liceului de Arte Plugor Sándor și a Parcului Memorial 1956

Descriere: Proiect realizat pentru Primăria Sfântu Gheorghe în colaborare cu Dr. Arh. Kázmer Kovács și doamna Arh. Sinka Mária.
Stadiu: Executat

Livada Poștei, Pășuna Urbană

Descriere: Proiect înscris la concursul de peisagistică: Livada Poștei, Brasov. Propune fuziunea peisajului rural al Pășunilor cu peisajul urban al centrului orașului Brașov.
Stadiul: Idee

Amenajare Piata Centrala Mioveni.

Descriere: Proiectul reprezintă propunea nostră pentru amenajarea Pieței Centrale din Municipiul Mioveni în cadrul concursului organizat pentru amenajarea acestui spațiu. Propunerea noastră a fost de realizarea unui spațiu deschis, amplu, flexibil pentru susținerea a diferitelor activități.
Stadiu: Propunere

Amenajare peisagistică Centrul Comunei Estelnic, jud. Covasna

Descriere: Proiect realizat în colaborare cu birourile de proiectare peisageră: AB PLAN S.R.L. și LEPTEKTERV Budapesta.
Stadiu: Studiu de Fezabilitate

Amenajare Parc Aita Mare

Descriere: Proiectul propune amenajarea unui mic parc dendrologic în vecinătatea bisericii catolice din Aita Mare
Stadiu: Propunere

Parc central Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Descriere: Proiect complex de reamenajare în colaborare cu arhitecții: Tövissi Zsolt, András Alpár, Lőrincz Barna.
Stadiu: executat, de firmele Garden Proiect și ING Service

Amenajări Comuna Remetea

Descriere: Proiectul a constat în reamenajarea împrejurimii bisericii Romano-Catolice, împreună cu grădina școlii din vecinătatea acestuia, precum și a porțiunii malului Râului Mureș aferent. În cadrul aceluiași proiect am proiectat și curtea grădiniței cu program prelungit și parcul școlii centrale din Comuna Remetea, jud. Harghita. Am lucrat în colaborare cu firma de arhitectură Arc Studio din M. Ciuc.
Stadiu: Executat, de firma Garden Proiect.

Amenajarea incintei imobilului situat pe Strada Kós Károly Nr. 4, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna

Descriere: Proiectul a fost realizat pentru Consiliul Județean Covasna, ca prima etapă a unei strategii complexe de dezvoltare, şi urmăreşte realizarea unei legături urbane între zona centrală a municipiului și zona cartierului Simeria. Spațiul propus este unul de tranziție ocazională de loisir şi o platformă pentru organizarea evenimentelor culturale.
Stadiu: În construcție

Amenajarea incintei clădirii Consiliului Judeţean Covasna, Sfântu Gheorghe

Descriere: amenajarea peisageră unui patio – curte interioară, de dimensiuni mici, un spaţiu modern, cu linii simple, geometrice, vegetaţie foarte variată de la plante căţărătoare până la arbori mici şi plante tapisante.

Stadiu:propunere

Grădină privată

Grădină privată situată în Șumuleu Ciuc - Miercurea Ciuc. Amenajarea a fost făcută în stil liber peisagist, discret și elegant. 

Curtea Academiei de Fotbal FK Csikszereda

Favoritul nostru din anul 2017, curtea Academiei de Fotbal din Miercurea Ciuc, este un spațiu multifuncțional, modern, cu un laitmotiv evident: fotbalul. Curtea este folosită în primul rând de fotbaliștii de toate vârstele, dar și de tinerii studenți al Colegiului Márton Áron, antrenori, stafful instituțiilor din clădirea impozantă șamd. 
Proiect realizat în colaborare cu Arhitectul Horváth Nándor și Inginerul Peisagist Török Csongor.

Amenajare spațiu verde - magazin de prezentare Fair SRL

Proprietarii magazinului din Miercurea Ciuc și-au dorit un spațiu verde amenajat, ordonat, cu o instalație unică, care să reprezinte stilul lor. Pentru instalație am folosit culoarea mărcii Makita, principalul furnizor al magazinului, care a devenit un fel de "landmark" în oraș. 

Amenajare spații verzi în Piața Libertății și Piața MGK, Miercurea Ciuc

O colaborare reușită cu echipa de arhitecți alcătuită din Tövissi Zsolt, Lőrincz Barna și András Alpár, unde dânșii au proiectat structura spațială, pavajele, mobilierul urban și iluminatul, iar echipa noastră a umplut zonele verzi cu vegetație. Am folosit plante perene și multe bulbi, care să ofere un decor floral bogat din martie până în noiembrie.

Proiect executat în 2012 - 2013.